Tero sairastaa, mummo sairastaa...Miiskulla pinna kireällä :roll: Musta ei taitais tulla kovin hyvää sairaanhoitajaa :oops:

Terolla on kyllä kova tauti päällä. Yöllä heräsin kahden aikaan siihen, kun hän ihan yht´äkkiä oksentaa :??: Ihme aika - siis normaalistihan vatsataudissa laatataan sen jälkeen, kun on yritetty syödä jotain? Ei se saanut nukuttuakaan vissiin juuri yhtään - kolmen maissa tuumi kömpivänsä sohvalle alakertaan.

Kävin tänään katsomassa mummoa. Kipuja ei tänään ollut, onneksi. Eipä mummo juuri jaksanut hereillä olla :( - nukkui suurimman osan aikaa, kun olime siellä. Mutta ninä hetkinä kun oli hereillä, niin oli huolissaan muista. Kyseli heti, olinko vienyt Teroa sairaalaan. Mummo on kyllä epäitsekkäin ihminen jonka tunnen.

Pinna mulla kyllä on kireellä :| Hyvä etten ABC:llä alkanut huutamaan kurkku suorana, kun yksi nainen etuili kassajonossa. Kiva lähteä huomenna taas töihin - täytyy varottaa poikia heti aamusta, että ei kannata vinoilla :>>

Että semmonen viikonloppu sitten :roll: