Alkuviikko on taas jo vierähtänyt - torstaita pukkaa.

Kävimme parin työkaverin kanssa Oulussa palaveeraamassa; ajelimme eilen sinne ja tänään takaisin. On muuten kohtuullisen tylsä väli tuo Jyväskylä Oulu. Positiivista on se, että Pihtiputaan jälkeen nopeusrajoitus oli pääasiallisesti 100 km/h, liikennettä oli vähän ja ohittamaan pääsee melko helposti pitkien suorien takia.

Eilen illalla kävimme katsomassa Kärpät-Ilves ottelua Raksilan jäähallissa. Samassa ottelussa, itse asiassa meidän yläpuolisella rivillä, istui isä Mitro. Hän kävi vieraana myös Kärppäklubilla, jossa häntä haastateltiin. Enpä ollut ennen tajunnutkaan miten aito, sympaattinen ja huumorintajuinen mies hän on. Olen onnistunut välttymään kaikilta hänen tv-esiintymisiltäänkin - hän näkyi olleen jopa Nelosen G-pisteessä ihan viime päivinä. Joka tapauksessa koko Kärppäklubi oli aivan haltioissaan isä Mitron vierailusta - minä mukaanlukien :yes:

Samaisessa ottelussa Kärpät muisti myös Raimo Helmistä. Myös Raipe kävi Kärppäklubilla haastattelussa mutta täytyy myöntää, että ei hänen esiintymisensä aivan yhtä valovoimaista ollut kuin isä Mitron - vaikka Raipekin aika äijä on :roll:

Huomenna aloitankin päivän Office 2007 uusien ominaisuuksien pikakurssilla. Hieman skeptisenä olen menossa ko kurssille - katsotaan nyt joudunko muuttamaan mielipiteeni kurssin tarpeellisuudesta :roll:

*olis aika väsynyt* XX(